Cursus bloemschikken

6 x per jaar een leerzame workshop bloemschikken,
1 x in de 2 maanden,
je leert verschillende technieken en maakt een leuk seizoensgebonden bloemstuk,

kosten zijn €180,- voor het hele jaar, dit is incl alle materialen, koffie of thee.

Workshops

Wilma bloemwerk verzorgt workshops. Tijdens deze workshop maakt u een leuk bloemwerk naar eigen keuze. Wilma heeft alle materialen waar u gebruik van kunt maken. Liever een eigen schaal of pot meenemen? Dit is geen probleem. De workshops worden gepland door u zelf, wanneer u met een groepje van 5 of meer personen bent. Vooral rond de feestdagen is het erg druk met workshops dus plan tijdig een datum bij Wilma. 

Bent u niet met een groepje van 5 of meer personen? Geen probleem, er zijn ook door Wilma geplande data beschikbaar gesteld voor individuen, of een klein groepje. 

De prijs voor een workshop is: 
€30,- p.p. inclusief materialen.

Kinder-workshop

Tevens verzorgen wij kinderworkshops, dit is bijvoorbeeld leuk om te doen tijdens of als een kinderfeestje. Een kinderworkshop houd in: een gezellig dagdeel voor jong en oud inclusief drinken met iets lekkers. Tijdens de workshop maak je per persoon een bloemwerk. De workshop wordt gegeven vanaf 5 personen of op door Wilma bloemwerk geplande workshops. Hiervoor kun je je opgeven vanaf 1 persoon. Houd de site en Facebook van Wilma bloemwerk in de gaten voor deze data. 

De prijs voor een kinderworkshop is: 
€20,- p.p.inclusief materialen.

Wilma Bloemwerk

Contact

Wilma van de Laar
06-15663660

[email protected]

Adres

Wilma Bloemwerk
Oude dijk 1
5595 XS  Leende

KVK

KVK nummer: 76375501